“Németországi pénzszivatyu” 12 adófizetőre van szükség egy migráns eltartásához…gratulálunk birjátok még?

Évente 30 és 40 milliárd közötti összeget költ el Angela Merkel kormánya a migránsok ellátására és “integrálására”. A becslések alapján egy bevándorló eltartásához 12 német adófizetőre van szükség.

Kapcsolódó kép

2014-től napjainkig nagyjából 1,7 millió migráns kért menedékjogot Németországban.

A becslések alapjána berlini kormány évente 30 és 40 milliárd eurót költ a migránsok úgynevezett integrálására,de az nem világos, hogy a nyelvtanfolyamokon és a segélyeken túl az ingyenes óvodai, illetve iskolai oktatás, valamint az állami egészségügyi rendszer költségei szereplenek-e ebben az összegben – írja a Voice of Europe.

Gerd Müller CSU-s fejlesztésekért felelős miniszter annyit közölt, hogy 1 millió migráns egy évi ellátása 30 milliárd eurójába kerül a német államnak, arról nincsenek információk, mennyibe került a maradék 700 ezer eltartása.

Kapcsolódó kép

A miniszter szerint egy bevándorló éves ellátása 30 ezer euró költséggel jár, ami havi lebontásban 2500 euró lehet.

Ez az összeg alig kevesebb egy német átlagfizetésnél, amin majdnem 3 ezer euró.

A kísérő nélküli magát kiskorúnak mondó migráns eltartása viszont ennél többe kerül, ennek költségei havonta elérhetik az 5 ezer eurót is.

Képtalálat a következőre: „calais migrants 2018”

Ezek alapjánegy bevándorló eltartásához 12 német adófizetőre van szükség.

A hosszú távú költségek az illegális bevándorlók körében tapasztalható rendkívül magas, 75-80%-os munkanélküliségi ráta miatt sokkal többre rúghatnak. Rengetegen közülük sohasem fognak dolgozni, mivel nincs képzettségük és német nyelvtudásuk, esetleg analfabéták.

& smile

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

 

Posted in Felháboritó.