Egy földönkívüli üzenet az emberiségnek: “Kívánjátok, hogy megjelenjünk?” – 1. rész

Arra készülünk, hogy belevessük magunkat egy olyan “továbbított” vagy “csatornázott” üzenetbe, amelyet állítólag Jean Ederman vagy más néven egy Eric Julien nevű férfi kapott. Jean elméjének kivetítését gyakorolta, amikor kapcsolatba lépett általa jóindulatú földönkívülieknek nevezett lényekkel, melynek során megkapta az üzenetet.

Megjegyzés: innentől kezdve Eric néven fogunk hivatkozni rá.

Képtalálat a következőre: „eric julien”

Eric Julien

Mielőtt belevágnánk az üzenetbe, fontos, hogy megismerjük Eric hátterét, hogy megpróbáljuk meghatározni, ki is ő valójában, és vajon a háttere hihető-e. Miközben haladunk végig ezen az információn, mindenki számára erősen javasoljuk, hogy használja a saját intuícióját. Az elvakult tagadás ugyanúgy nem tesz jót, mint a dolgok vakon történő elfogadása.

Néhány fontos dolog, mielőtt elkezdenénk: a távolbalátás, az asztrális kivetítés, a csatornázás és az födlönkívüliek létezésének valósága. Számos hitelt érdemlő bizonyíték van, amely feltárja ezeket a témákat a fekete költségvetés és a hadsereg szintjén. Ezeket a képességeket használják, és milliókat költöttek arra, hogy feltérképezzék őket az amerikai katonaságon belül. Az alábbi cikkek többet elárulnak a CIA távolbalátó programjairól, a pszichikai képességek katonai felhasználásáról és tanulmányozásáról, valamint a földönkívüliekről és azokról a dokumentumokról, amelyek bizonyítják a valóságot.

Ezen forrásokra támaszkodva, amelyek segítenek feltárni a valóságot, hogy mindez hogyan lehetséges, folytathatjuk a nyitott gondolkodást. Fontos, hogy ezek az információk széles körben ismertté váljanak, mert a legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy mindezen “képességeket” vagy “áltudományos csalásokat” valójában nagyon alaposan tanulmányozták, dokumentálták és valósak.

Eric története

Eric azt állítja, hogy katonai repülőgép pilóta, légiforgalmi és repülőtéri irányító volt, és közgazdász ismeretekkel rendelkezik. Azt állítja, hogy 6 éves korától kezdve szerzett tapasztalatokat a földönkívüliekkel és az UFO-kkal kapcsolatban.

Eric Julien
Eric 2006-ban jelentetett meg egy könyvet, melynek címe: “A Földönkívüliek Tudománya“. Ezt a munkát számos földönkívülieket és UFO-kat kutató szakember vizsgálta, és nagy tiszteletnek örvendett. A hadsereg pilótájaként azt állította, hogy kapcsolatba került földönkívüli technológiával, köztük egy földönkívüli járművel is.

Michael Salla, a neves UFO kutató a következőket mondta Eric könyvéről és munkájáról:

“Számos kiemelkedő francia kutató/tudós vizsgálta a könyvet, és igencsak elgondolkodtak rajta, majd arra a következtetésre jutottak, hogy ez nem egy plágiumszerű munka, amely az egyes számú kritika volt vele szemben. Olvastam az egyik kritikát, és világos, hogy a szerzőt, aki kezdetben nagyon szkeptikus volt, lenyűgözte Eric munkája.” (1)

Idővel Eric számos földönkívüliekkel és UFO-kkal foglalkozó konferencián tartott előadást, és érdekes beszámolókat osztott meg, amelyek a földönkívüliekkel és technológiáikkal állnak kapcsolatban.

Az üzenet stílusa

Kapcsolódó kép
Van néhány kulcsfontosságú pont az alábbiakban ismertetett csatornázott üzenet értelmezésében. Az üzenet egyáltalán nem “utasító” vagy leereszkedő. Ez tipikus jelenség, amikor az emberek megpróbálnak tájékoztatni oly módon, hogy a hiedelmeiket ráerőszakolják másokra. A választásokat, hogy mint emberiség milyen döntéseket hozzunk a jelenlegi kihívásokkal kapcsolatban, meghagyja számunkra, ami ellentétben áll azzal, mintha megmondanák, mit kell pontosan tennünk.

Ez összhangban van számos más üzenettel, amelyek lehetővé teszik egy faj lelki fejlődését és evolúcióját, hogy felelősséget vállaljon azért, ahol jelenleg tart, és képessé teszi magát arra, hogy változtasson szemben azzal, hogy várna valakire, hogy megmentse őt. Ezt fontos megjegyezni.

A teljes szöveg összefüggő és intelligens, számos nehéz kihívásra hívja fel a figyelmet, melyekkel az emberiség jelenleg szembesül, és úgy tűnik, hogy nem tartalmaz olyan önerősítő vagy egót kielégítő taktikákat, amelyek más üzenetekben gyakran előfordulnak.

Az üzenet

A fentieket összegezve, függetlenül attól, hogy Eric története tény vagy sem, az alábbi üzenet még mindig nagy értékkel bír számunkra. Ezt azért fontos megemlíteni, mert nem tudhatjuk biztosan, hogy ő közvetítette-e ezt az üzenetet, de rendelkezünk a megfelelő képességekkel ahhoz, hogy levonjuk a tanulságait.

Ki kell emelni néhány kulcsfontosságú részt, melyeket érdemes értékelni és átgondolni, amikor elolvassuk. A csatornázott üzenet csak akkor értékes, ha eldönthetjük, hogy mit kezdünk az információval, és belülről cselekszünk.

Képtalálat a következőre: „sassani alien”Kapcsolódó kép
“Nem csupán megfigyelők vagyunk; ugyanolyan tudatosak vagyunk, mint ti. Létezésünk valóságos, de a legtöbbetek nem érzékel bennünket, mert az érzékszerveitek és műszereitek számára az idő nagy részében láthatatlanok maradunk.“

“Szeretnénk kitölteni ezt az űrt a történelmetek ezen pillanatában. Ezt a kollektív döntést hoztuk a magunk részéről, de ez nem elég – szükségünk van a tiétekre is.” (Itt azt mondják, hogy az emberiségnek nyitottnak kell lennie, és kérni a földönkívüliekkel való kommunikációt, ha azt szeretnénk.)

“Egy nagy hullám van a horizonton. Nagyon pozitív dolgokat foglal magában, ugyanakkor van benne erősen negatív potenciál. Jelenleg a haladás csodálatos lehetőségei egymás mellett állnak a pusztítás fenyegetéseivel.“

“Szomorúan látjuk, hogy férfiak, nők és gyermekek mily mértékig szenvednek testükben és szívükben, miközben egy ilyen belső fényt hordoznak. Ez a fény lehet a jövőtök.“

“A kapcsolataink fokozatosan fejlődhetnek. Több szakaszban az évek vagy évtized során több lépcsőben jelentkeznének: hajóink demonstratív megjelenése, az emberek mellett való fizikai megjelenés, a technikai és spirituális evolúcióban való együttműködés, a galaxis részeinek felfedezése.“

Rengeteg emlékezetes pillanat van az alábbi szövegben, de kezdetnek csupán ennyi. Olvasd tovább és élvezd!

Eric a következőt írja: “… miután megtanultam, hogyan vetítsem ki mentálisan önmagam egy helyre, ahol jóindulatú földönkívüliek vannak jelen, a következő üzenetet kaptam…“

IQ

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Érdekes.