„Lesz egy nap, amikor már nem lesz holnap” – Figyelmeztetés

„Mielőtt a washingtoni idióták letörölnek bennünket a Föld felszínéről, jobb lenne, ha megbarátkoznának azzal a gondolattal, miszerint az amerikai katonaság ma másodhegedűs az oroszokhoz képest” – kezdők Paul Craig Roberts, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkárának cikke.

Usa

Így folytatja: “Az amerikai haditengerészetet elavulttá tette Oroszország hiperszonikus Zircon rakétája.”

Az orosz Sarmat ICBM ballisztikus rakéta sebessége és röppályája nullává tette Washington ABM rakétarendszerét. Egyetlen Sarmet elég arra, hogy megszüntesse Nagy-Britannia, Franciaország, Németország vagy Texas létezését. És tizenkettő elég belőle, hogy leradírozza az Egyesült Államokat a létezés térképéről.

Azt sem tudja a nyilvánosság, hogy Washington rendkívül drága F-35 harci gépe közel nem jöhet az orosz repülőgépekhez.

Az amerikai tankok messze gyengébbek az orosz harckocsiknál.

Az orosz katonaság harckészsége jobb az amerikainál és nem „kopott el” 16 év értelmetlen és frusztráló helyi háborúkban, amelyeket senki nem tudja, miért folytatnak.

Képtalálat a következőre: „end of the world”

Ha az USA egy katasztrofális háborúba keveredik egy nála katonailag erősebb hatalommal, akkor az
– Hillary Clinton, a Demokrata Párt Nemzeti Kongresszusa,
– John Brennan volt CIA igazgató,
– a katonai/biztonsági komplexum,
– a prostituált sajtó,
– az amerikai liberálisok/progresszívak hibái lesznek,
– akik a neokonzervatív háborús héjákkal együtt nekimentek Trump elnöknek és megakadályozták, hogy Trump normalizálja a viszonyokat Oroszországgal.

Anélkül, hogy normalizálnánk kapcsolatainkat Oroszországgal, Armageddon úgy függ a fejünk fölött, mint Damoklész kardja.

Képtalálat a következőre: „fall of rome 476”

Majd azt írja, egészen elképesztő, felelőtlen és megmagyarázhatatlan, hogy a Demokrata Párt, a nyomtatott és elektronikus sajtó, a bennünket állítólag védő hadiipari komplexum és a liberálisok/progresszívak együtt dolgoznak az emberi faj elpusztítása érdekében.

Mi ez az összehangolt hadjárat egy olyan elnökkel, aki eredetileg normalizálta akarta kapcsolatainkat Oroszországgal? És miért nem része e kérdés a nyilvánosságnak?

„A politikai vezetés, a média és az értelmiségi osztály Amerikában teljes kudarc. A világ többi országainak valamilyen módot kellene találni Washington karanténba szorítására, mielőtt e gonosz elpusztítja az életet a Földön.”

Képtalálat a következőre: „Amerikai Egyesült Államok”

$ smile

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.