Mennyit keresnek Magyarországon a testüket áruló lányok? Meglepő számok jöttek ki!

Egy elég kényes témának jártunk utána.
Mennyi pénzt keresnek havonta a testüket áruló magyar hölgyek?

Kapcsolódó kép

17 hazai hölgyet kérdeztünk meg, akik a “szakmában” dolgoznak.
Alapvetően nagyon széles skálán mozog egy hölgy havi bevétele.
Függ a visszajáró vendégektől és attól is, hogy ki mennyire bevállalós.

Az 1 órás vendégek 10-40 ezer forint között fizetnek. Létezik olyan lehetőség is amikor 1 egész napra vagy több napra vesszük igénybe a szolgáltatást.
Ezeknek az ára napi 100 és 800 ezer Forint között mozog.

Kapcsolódó kép

Egyik lány sem árulta el pontosan mennyit keres de hozzávetőlegesen kaptunk számokat.
Havi szinten 1 millió forint szinte alap ebben a szakmában, de vannak olyan lányok is akik 2-3 hónap alatt egy 10 millió forintos lakás árát is megtudják keresni.

Képtalálat a következőre: „prosti lányok foto”

Egy olvasó tollából idézek:

“Őszinte leszek. Én az elmúlt 10 évben sok ilyen lányt ismertem meg. Sokkal barátság is lett a mienk. Sosem voltam vendég ezt előre sok felkiáltó jellel jelzem. Na szóval. Igen az összegek stimmelnek. A arra azonban nem tér ki a cikk ,hogy soha egyik sem vesz lakást. Ahogy jön a pénz hamar el is megy. Esetleg egy egy kocsi be be esik
De egy nőnek aki egész nap egy lakásban várja a kuncsaftot mindig minden a legdrágább. Abszolúte nincs rálátásuk az életre. Egy kurvának mindig a legdrágább bármi főleg ha tudjak róluk. Legyen ez telefon, laptop vagy egy autó szerviz. Ami ismét csak nem téma az alkoholizmus vagy épp drog fogyasztás és a nyugtatókról ne is beszéljünk. Mert ezek örök úti társak. Az emberi kapcsolatok és a bizalmatlanság maximálisan jellemzi őket. Nincsenek Barátok. Ha vannak is hamar lemorzsolodnak. Egy ilyen nő nem szeret társaságba járni mert ott kényes kérdéseknek lehet kitéve.

Villám barátok (hajtós társak ) akikkel egy egy terminre el lehet menni külföldre be be esnek de ha máson nem a pénzen hamar ezekkel is össze vesznek. Egy egy manus be eshet akiből hamar herét vagy stricit formálnak. Nemi kis szeretet és megértés fejében. A legtöbb magánzó azaz magának dolgozó verzióban élet képtelen. Mert amint jön egy kis pénz azonnal elkezdi költeni. Hiába keresnek milliókat 1 millió sincs soha félre téve. Szomorú élet helyzetek ezek. És mint egy fuldokló aki kapcsolatba kerül velük azt magukkal rántják a kilátástalan és lelki beteg életükbe. Kívánom azoknak a lányoknak akik esetleg a cikket olvasva fantáziát látnak ebben ne tegyék”.

Állás

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Bulvár.