Tetten érték a Tesco két középvezetőjét a “nagy hajrában” ország világ előtt

Furcsa jelenetett örökitettek meg a Tesco pék részlegét vezető és a Tesco friss árukért felelős vezetője, között naná, hogy a Tescóban

A 18 éves lányt az angliai Norwichban már az új Kim Kardashiannek csúfolják. Caitlyn Kirbyt és a munkatársát, a nála jóval idősebb, 35 éves Neville Foxot egy hete kapták rajta, amint a Tesco egyik irodahelységében szexelnek. A felvétel nyilvánosságra kerülése óta mindketten felmondtak a munkahelyükön.

Tescós pina

A fiatal lány azt mondta a Sunnak, hogy sajnálja a történteket, mert már 16 éves kora óta a Tesconál dolgozott.

Caitlyn elárulta, hogy szégyelli, ami történt és szíve szerint egészen Brazíliáig menekülne ettől az egésztől.

Nagyon őrült héten vagyok túl, törölnöm kellett az összes közösségi oldalamat, a videó miatt nem hagytak békén az emberek, rövid idő alatt 304 ember jelölt ismerősnek, nyilatkozta a lány. Végül pedig íme, a videó ami miatt felfordult a fiatal lány élete.

Ide- kattintva átvisz a Twet oldalra ahol a megtekintés gombra kattintva láthatod az affért!

&$ok

 Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Bulvár.