Hol vagytok szülők? Csernus: mi folyik egy szórakozóhely mosdójában?

Kapcsolódó kép

Borzasztó nagy a baj, nem is hinnénk mekkora! Nőként bőven van tapasztalatom abban is, mi folyik egy szórakozóhely mosdójában. Nem feltétlenül a szexre gondolok most, de a lányok zavaros, önbizalomhiányos viselkedésére mindenképp. Számtalan részeg beszélgetést hallgattam végig ott is és rettenetes képet kaptam. Megkímélek mindenkit a részletektől, mert igencsak gyomorforgatóak. Csernustól mutatok inkább egy nagy átlagképet, mert bizony cseppet sem túlzó… Hol vagytok szülők? Édesapák, akiknek ‘szerelmeseknek kellene lennetek’ kislányotokba, hogy megértse milyen sokat ér?!

Kapcsolódó kép

“Egy néhány évvel ezelőtti felmérés szerint a vidéki nagyvárosokban élő családok 13-14 éves lánygyerekei előbb létesítenek orális szexuális kapcsolatot, mint csókolóznak. Vajon ezek a 13-14 éves lányok sokszor láthatták otthon, hogy a szüleik mély érzésből megcsókolják, megpuszilják egymást, vagy megérintik egymás vállát, megsimogatják egymás kezét? Nem hiszem. Mivel pedig nem látták kiskoruktól kezdve a szeretetnek és az intimitásnak ezeket a megnyilvánulási formáit, nem is tanulták meg használni őket. Megkérdeztem pár fiatal lányt, hogy miért hajlandók bemenni a diszkó vécéjébe orális szexre. Az egyikük azt válaszolta, hogy ‘azért, mert arra a rövid időre azt éreztem, hogy valaki csak rám figyel, és engem szeret’.”

Kapcsolódó kép

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Felháboritó.