Az igazán nagy kérdés az, hogy egy ilyen beismerést követően hogyan lehet még szabadlábon Hillary Clinton

A CIA Iránt az al-Kaidához kötő dokumentumokat hamisított
Irán alapvetően ellenzi az Iszlám Államot, az al-Kaidát és más, az USA által létrehozott terrorcsoportokat. Teherán az ellenük harcoló Szíriát, a Hezbollahot és az oroszokat segíti.

Kapcsolódó kép

Irán és az al-Kaida kapcsolat már első ránézésre is abszurd.

Nemcsak azért, mert ez utóbbi szélsőséges szunnita, wahabita kreálmány és az USA hozta létre, hanem azért is, mert ez a szaúdi ideológia, amit az Egyesült Államok is támogat kezdettől fogva alapjaiban ellentétes a siíta Irán felfogásával és céljaival…
Egyetlen cél jelenleg (újra), hogy Washington indokot találjon (Izrael nyomására) az Iránnal kötött nemzetközi nukleáris megállapodás egyoldalú felmondására. És ami még súlyosabb, hogy talán ürügyet keres az Irán elleni háború megindítására.

Ryan Trapani, a CIA szóvivője azt mondta:
“A bin Laden elleni, 2011 májusi rajtaütés során összeszedett dokumentumok azt mutatják, hogy Irán és az al-Kaida meg nem támadási szerződést kötött.”

Képtalálat a következőre: „suudi arabistan kraliyet sarayı”

Márpedig ezek a dokumentumok hamisítványok.
Először is: Obama nem ölte meg Oszama bin Ladent.
Az utóbbi természetes halált halt már 2001 decemberében, mint ahogyan arról a New York Times, a BBC, a Fox News és egyéb médiumok is beszámoltak.

De 2001. szeptember 11-éhez se volt semmi köze.
Egy nappal korábban a CBS híradójának vezetője, Dan Rather jelentette, hogy bin Laden a pakisztáni Ravalpindiben lévő kórházba ment bennfekvő kezelésre.

2001 decemberi halálát elhallgatták. Mert annak nyilvánvaló beismerésével nem indíthatták volna el az Irak és Afganisztán megszállására vonatkozó terveiket!

Vagyis az újabb CIA-dokumentumok kolosszális hazugságok.

Az al-Kaidát az USA hozta létre. A CIA fegyverezte fel, látta el pénzzel, képezte ki és irányította műveleteit Szíriában, Irakban, Afganisztánban, Líbiában, Jemenben, Szomáliában, Fülöp-szigeteken és más országokban. (Ahogyan Izraelben soha.)

A CIA még Líbiában, a Bengahzi-incidens idején a saját nagykövetségének védelmével is az al-Kaidát bízta meg, akik végül Stvens konzul brutális halálához és a konzulátus, valamint a titkos CIA-központ megtámadásához vezettek és mely Bengházi-incidens ráégett Hillary Clinton-ra és az Obama adminisztrációra.
Benghazi titkos katonái” (és aktái) – Kinek a felelőssége?

Clinton éra

Az amerikai külügyminisztérium helyi líbiai milicistákat bérelt, hogy megvédhesse Bengáziban lévő diplomáciai képviseletét. A védelem, mint tudjuk, fabatkát sem ért: a missziót megtámadták, az egész éjszaka tartó támadás négy amerikai diplomata életét követelte: Cristopher Stevens nagykövetét és három munkatársáét. A nagykövet holttestét a milíciák az utcákon húzták végig:

Az igazságot a mai napig sem tudhatjuk meg, mi történt valójában és miért nem segített senki…Bin Laden nem is volt Abbottabadban, amikor „rajta ütöttek”. Vagyis dokumentumokat se találhattak, amelyek a már régen halott bin Laden kötötték az al-Kaidához.

Dzsavad Zarif iráni külügyminiszter a hamisított dokumentumokról azt mondta, azok arra jók, hogy „fehérre mossák” az igazságot Amerika felelősségéről 9/11-ért.

https://www.facebook.com/reszler.janos.1/videos/156521028417011/

Nézd meg a videót Hillary Clinton mindent alátámaszt, amit ezek a “bolond összeesküvés-hívők kitaláltak” az Egyesült Államok és az Iszlám Állam kapcsolatáról…

$ smile

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Felháboritó.