Magyar nők nevében tájékoztatjuk az urakat a következő pár sorban

KEDVES MAGYAR FÉRFIAK!

Mi, egészséges lelkületű magyar nők tájékoztatjuk az urakat, hogy tisztában vagyunk vele: ha a szállodai szobájukba hívnak, vagy a bélyeggyűjteményüket akarják megmutatni, akkor tudjuk, hogy nőiségünk iránti vágyukat fejezték ki.

Képtalálat a következőre: „pro teeth whitening co. activated charcoal teeth whitening powder 60ml”

Amelyikünk ezek után elfogadja a meghívást, az nem fogja később ezt zaklatásként értékelni!

Ha általunk nem kívánt perverzióikat akarják velünk kiélni, akkor számíthatnak rá, hogy a tett helyszínén faképnél hagyjuk Önöket, de ezt sem fogjuk zaklatásként a fejükre hányni, tudomásul vesszük, hogy nem egyeznek vágyaink, esetleg javaslatot teszünk Önöknek egy jó orvosra…

Ha előmenetelünk támogatását teszik függővé szolgálatkész reakcióinktól…nos, akkor lesznek, akik igénybe veszik az üzletet, és leszünk, akik nem. A prostitúció egyidős az emberiséggel, és miként nem minden prostituált nő, úgy az is igaz, hogy nem minden nő prostituált…

Amennyiben bármely esetben nem értik azt a szót, hogy NEM, és rámenősségük túlzásokba esik, továbbra is számíthatnak a történelmileg hatásosnak bizonyuló pofonokra, és lábközépen rúgásokra.

Képtalálat a következőre: „ágyékon rúgás foto”

Amennyiben ez nem lenne elég tiltakozásunk érvényesítésére, na akkor viszont zaklatás, vagy nemi erőszak miatt feljelentést teszünk. AKKOR, a rendőrségen, és nem évek múlva a médiában.

Ha nem tesszük, akkor a hiba a mi készülénkünkben keresendő.

Bugyis

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Bulvár.