Ti küldtétek – Magyarországnak két kormánya van

Kétkormány

A Bank és az összes pénzintézet a valódi parancsnoka a mindenkori kormánynak nevezett helytartóságnak. A pénzhatalom az igazi láthatatlan kormány.

Ezt egy olyan ember állítja, aki jártasabb a politikában, mint az összes megmondó, vagy sárdobáló. A sárdobáló igazat ír. Az a baj vele, hogy nem a valódi okozót veszi célba, hanem a helytartót.

A helytartó nem más, mint a vásári komédiás, akit lehet pénzért dobálni tojással, paradicsommal, meg kaksival. De aki adja a dobáló kezébe a vackokat, nem árulja el a dobálónak, hogy én tettem oda, azért, hogy Őt dobáld ne engem. A pénzt én teszem zsebre, de a kaksit a komédiás kapja, morzsákért.

Minden országnak két kormánya van. A látható és a láthatatlan. A láthatatlan az erősebb.

A mindenkori királyok, kormányok, ehhez a kormányhoz tartoznak hűséggel elsődlegesen. Csak utána tartoznak a népüknek elszámolással.

A pénzügyi akciók, mint például a devizások ügye, nincs a látható kormány hatáskörébe.

Persze erről a nyilvánosság nincs tájékoztatva. Erről nem tudunk. Ezért fordulhatott elő, hogy a devizás azt tudta, hogy mennyit vett fel, de azt nem tudta, hogy mennyit fizet vissza. Valami csőbehúzó szöveggel, elkenték a kockázat nagyságát és szövevényét.

Ezért, nemzetközi szinten is, ez csalásnak minősül. A látható kormány, a láthatatlan kormány által sakkban van tartva, hogy a népén ne tudjon segíteni. Ezek a színfalak mögött zajló események.

Összegezve. A láthatatlan kormány elkövetett ügyleteinek a következményeit, a látható kormány nyakába varrja.

Üdvözlettel:IQ

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Egyéb.