50 felett kezdődik csak igazán az élet

Angliában készítették azt a felmérést, aminek keretében ezerötszáz, 20 és 65 év közötti nőt kérdeztek az életéről. A válaszokból kiderült, hogy az 50 feletti korosztály a legvidámabb és legelégedettebb. Az 50 évnél idősebb válaszadók mintegy fele érzi úgy, hogy az élet az ötödik X után kezdődik csak igazán, és még a kapcsolatai, illetve a szexuális élete is jobban működik, mint korábban. Akik házasságban vagy tartós kapcsolatban élnek, jobban élvezik a partnerükkel töltött időt, mint valaha. Minden ötödik ötvenes nő ráadásul legalább annyit szexel, mint a huszonéves lányok.

A felmérésből kiderült az is, hogy az 50 feletti nők aktívabb életet élnek, mint a náluk fiatalabb korosztályok tagjai, közel negyedük pedig még arra is sokkal nyitottabb, hogy új sportokat próbáljon ki. A többség – 93 százalék – már nem ugyanazokat az értékeket vallja, mint a szülei, inkább a fiatalabb nőkhöz igyekszik igazodni mind szemléletmódban, mind pedig életmódban és külsőségekben. 64 százalékuk felnőtt gyerekeire is leginkább barátként tekint.

50 fölött

Az ötödik X után még a szex is jobb, mint valaha.

Aki azt állítja, hogy ötven év felett egy nő élete véget ér, az vagy hazudik, vagy megőrült. Bár ilyenkor az élet nem válik könnyebbé, akadnak olyan sztárok, akik nemcsak a korukat viselik méltósággal, de egészséges életmódjuknak köszönhetően bomba formájukat is megőrizték.

$ß cooler

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Bulvár.