Elég felkavaró hír-akarsz napi 8000ft keresni?

Nos elég felkavaró hírt hallottam valakitől, aki a határon teljesít szolgálatot. Tudtátok, hogy Magyarországnak kötelező minden migránsnak kifizetni a létfenntartása költségeit?

Ha nem, mostmár tudjátok. Minden illegális bevándorló napi 8000 forintot kap. Az EU rendelkezésére. Igen, jól olvastad. 8000 forint per nap.

Képtalálat a következőre: „migráns fotok”

Ha ezt összeadod, ez 240000 forint/fő/hónap, s ebben nincsenek benne az állam egyéb költségei, mint például a migránsok élelmezése, elszállásolása, s egyéb szükségletek. S ha ezt a havi összeget tovább adjuk össze, kijön, hogy egy honfoglaló évi 2 880 000 forintot kap. S Ez csupán egy közülük – most számítsd ki az összeset.

Ezt azonnal le kell állítani. Magyarország hosszútávon nem tud ekkora költségeket állni. Megoldás kell. Főleg, hogy ennyit egy átlag magyar sem keres, nekik miért jár hát ilyen sok pénz? Főleg, hogy illegálisan jöttek ide..

Kíváncsiak vagyunk, mit gondoltok ti, dolgozó magyar emberek erről.

Képtalálat a következőre: „migráns fotok”

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Felháboritó.