A világ szupergazdag elitje már elkezdte menteni a bőrét… Valamit már előre tudnak?

Képtalálat a következőre: „família rothschild”

Sokan észrevették, hogy az utóbbi időben a nagyhatalmi szervezetek vezetői, azok az emberek, akik valójában a világot irányító folyamatok mögött állnak, menekülni kezdtek.

Felszámolják az otthonaikat, fizikailag megszűnnek létezni, lassan elérhetetlenek lesznek.
Ha valaki ezekkel az emberekkel akar kapcsolatba lépni, akkor pedig lényegében hatalmas megacégekkel találja magát szemben.

A világot 4 megacég uralja, melynek részvényesei és tulajdonosai közvetett és közvetlen módon azon szupergazdag családok, akik már elkezdték szervezni azt a bizonyos apokalipszis protokollt.

Ez a protokoll akkor lép életbe, amikor bekövetkezik a baj. A nagy összeomlása a világnak.

Amikor egy nagy háború egyszerre fog kitörni, mindeközben pedig a gazdaság egyik napról a másikra széthullik. Ez sokkal komolyabb összeomlás lesz, mint a 2008-as nagy gazdasági világválság.

Képtalálat a következőre: „família rothschild”

Ezt tulajdonképpen ők maguk fogják okozni.

Ez lesz a világ eladósításának utolsó lépése, amivel egy örök nyomorba és rabszolgasorsba dönthetik majd az emberiséget.

Már egy ideje minden ország egyfajta gazdasági rabláncon van általuk, sokan pedig nem is tudnak róla.

A szupergazdag elit körébe tartoznak a Rockefellerek vagy a Rothschild dinasztia is, de sok más, európai kötődésű oligarcha is, mint például Soros György.

Nem véletlen, hogy hatalmas mozgósítás zajlik, és a világ vagyonának egy privát szférába történő átcsoportosítása megy végbe, miközben világszerte egyre több földalatti óvóhelyet építenek a tehetősek.

Ez a szűk csoport, a felső tízezer egyértelműen tud valamit.
Tisztában vannak az elkövetkező időszak nyomorúságával, és azzal, hogy milliók fognak meghalni a világra hirtelen rászakadó szegénységben és nagy válságban.

A nyomorúságos idők végén pedig egy egységes, Új világrend fog hatalomra kerülni, ami az emberek és nemzetek felett áll majd.

Magányos

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Bulvár.