A világon sok szarfészek van Afrika, India, Ukrajna stb

Képtalálat a következőre: „clinton foundation haiti meme”

/Kéretik a cikket azoknak nem elolvasni, akiket zavar az eredetiben lévő és hűen visszaadott csúnyább szavak./

A világon sok szarfészek van, szögezi le a 10 nyomtatott oldal terjedelmű cikk, amely hangsúlyozza, Trump elnök egyszerűen a tényekről beszélt, amikor Afrika országait és Haitit szarfészkeknek nevezte.

Kapcsolódó kép

Kapcsolódó kép

A cikk írója nem csak rengeteg országban járt, de éveket töltött egyes kontinenseken.

A bevezetőben azt írja, jellemző a balliberálisokra, hogy szerintük az igazságot nem lehet kimondani, hanem mindig politikailag korrekt módon kell nyilatkozni és hazudni.

Indiáról például elmondani, hogy szarban úszik, rasszizmus. Az emberek 80 százaléka nem vécén végzi a dolgát.  Ott teljesen napirenden van, hogy valaki valahová odakakál.

Kapcsolódó kép

Így India meglátogatása után az emberek sokszor lesznek betegek.

De szarfészek Afganisztán, Pakisztán, Banglades, Laosz, Nepál, Eritrea, Szudán, Csád vagy Bolívia is.

És ha a szarfészkekben élő emberek vízöblítéses latrinával találkoznak, akkor felmásznak rá guggolva és belefosnak.

Ilyen mentalitású emberek jönnek azután Európába és Amerikába.

Ezen pöcegödör országok nagy részében embereket tesznek el láb alól egy dollárért és a halálos kimenetelű rablások napirenden vannak. Jogérzékük nincs, és ezt a mentalitást hozzák magukkal.

Annak két oka van, hogy ilyen szarfészkek léteznek. Az egyik ok az, hogy azt az ott lakók tették szarfészekké. A másik pedig az, hogy a Nyugat tette azzá őket beavatkozás politikájával.

Kapcsolódó kép

Líbia az utóbbira példa. A NATO az országot a kőkorszakba bombázta, hogy a népet „demokratizálják” és eltávolítsanak egy „dühödt diktátort”.

De vannak olyan országok is, amelyek a gyarmati uralom befejeztével váltak szarfészkekké. Ilyen Zimbabwe.

Ukrajna azután lett szarfészek, miután a Majdan-puccsot követően egy Nyugat felé orientálódó, Oroszország az összekapcsolódást elvágó kormány került uralomra. Aminek következtében az egész gazdaság összeomlott.

Elképesztő, de 8 millió ukrán hagyta el ezért az országát.

0 figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.