Videó bemutatón a legjobb konyhai tárolási megoldások

A Nifty oldalon ismét zseniális ötleteket tettek közzé rövid videó formájában. Miért is ne lehetne olyan rend a konyhában, mint amilyen a tévés főzőműsorokban látható? Ehhez kapunk tippeket.

A fiókok általában mindenkinél megvásárolt tárolórendszerrel vagy kupival van tele. A kések például tipikusan azok az eszközök, amikre jobban oda kell figyelni, ezeket általában keressük, főleg egymáson a háztartásban. A kések tárolására a Nifty csináld magad oldalon parafalapokból javasolnak tárolót, amit egy az egyben besüllyeszthetünk a fiókba.

A hűtőben is könnyebb úgy rendet tartani, ha mindennek találunk helyet: a ketchupok, mustárok mehetnek fejjel lefelé egy tojásos dobozba a hűtő ajtajába, a mélyhűtőben pedig műanyag tárolókkal oldjuk meg az ételek szeparálását.

A legnagyobb kupit az ételhordó dobozok okozzák, ezeknek szinte minden nap keressük a tetejét, vagy ha éppen van egy tető a kezünkben, keressük a hozzá tartozó dobozkát. A megoldás pofonegyszerű, de ez a legtöbb munkával és kreativitással járó okos tároló: fa lapon fa rúdak segíthetik a rendszerezést, és még a tetőknek is lesz külön helyük a fiókban.

Íme:

Magányos

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Kreativ.