Egy magyar ballib képviselő ára: 1 millió dollár! Egy átlag magyar család két fővel egész életükben nem keres ennyit

Ráadásul LMP-s is van köztük!

Több mint 250 millió forint! Egy átlag magyar család két, becsületesen dolgozó tagja egész életükben nem keresnek összesen ennyi pénzt, mindketten 40-50 évnyi munkával. Soros viszont gyakorlatilag ennyiért veszi a magyar balliberális képviselőket. Naná, hogy sem ő sem az érintettek nem akarták, hogy mindez kiderüljön.

Lmp

Az egyik Soros alapítványtól származó és a DC Leaks hekkercsoport által kiszivárogtatott dokumentumokból egyértelműen kiderül, hogy Soros csak ezen az egy alapítványán keresztül több mint 6 millió dollárral „támogatta”, hogy az ő érdekeinek megfelelően politizáljanak az Európai Parlamentben.

Ráadásul ezt előre fizette, hiszen a pénz döntő többségét a 2014-es EP kampányra adta a kiválasztottaknak, egészen elképesztő pofátlansággal „ösztöndíjnak” nevezve a támogatást!

Kapcsolódó kép

A legtöbb pénzt természetesen Magyarország ellen használta föl, a több mint 6 millió dollár közel 30 százalékát, azaz mintegy 2 milliót.

Ami ennél is súlyosabb, hogy a dokumentumokból az is kiderül, a DK-s Niedermüller Péter valamint az LMP-s Meszerics Tamás név szerint is meg vannak említve, mint Soros által támogatott és ezért Soros érdekei szerint eljáró képviselők…

Az, hogy egy DK-s ilyen, nem lepődünk meg rajta, de a „függetlenségére” oly kényes LMP, ezzel is bizonyítja, hogy csak verbális más nálunk a politika, a gyakorlatban ugyanolyan ocsmány, gerinctelen, elvtelen hazaáruló haszonlesők, mint a többi balliberális csürhe. Hogy ugyanúgy készséggel eladják magukat ropogós dollárért Sorosnak, mint bármelyik más balliberális csürhe…

Kapcsolódó kép

És persze ezek a pártok, amelyek a leghangosabban tiltakoznak az átláthatóság ellen, ezek szeretnék leginkább eltitkolni a magyar polgárok elől, hogy honnan és mire kapják a pénzt!

És ne felejtsük el, hogy a most leleplezett 6 millió dollár, csak egy kis morzsa abból, amit Soros odadobott Magyarország és a normális Európa elleni harcra…

Kapcsolódó kép

IQ

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Felháboritó.