Brüsszel nem csak Európa, hanem a nemi erőszak fővárosa is!

A brüsszeli nők közel 90 százalékát érte már valamilyen formában szexuális zaklatás a Genti Egyetem legfrissebb felmérése szerint – jelentette a belga sajtó.

Brüsszel

A megkérdezett nők 88 százaléka átélt már szexuális zaklatást, az esetek mintegy felében ez fizikai erőszakot jelentett. A válaszadók harmada pedig arról számolt be, hogy máig nem sikerült teljesen feldolgozniuk a történteket – ismertette a reprezentatív kutatás eredményeit a De Tijd című belga napilap.

A cikk szerint a brüsszeli hatóságok márciusban elérhetővé tesznek egy telefonos alkalmazást, amely lehetővé teszi az áldozatok és a szemtanúk számára a mielőbbi bejelentést. Hasonló alkalmazás Franciaországban is működik.

A felmérést Bianca Debaets, a brüsszeli régió esélyegyenlőségi államtitkára rendelte meg, aki szerint a városban “túl kevés tiszteletet tanúsítanak a nők iránt”.

Kapcsolódó kép

A nők közel 90 százalékát érte már valamilyen formában szexuális zaklatás, ami az esetek felében fizikai erőszakot jelentett. Ez az adat nem valamely háborús övezetből, nem az Iszlám Állam által megszállt területekről való, hanem Európa fővárosából! Brüsszelben 10-ből 9 nőt szexuálisan zaklattak. És ezek fele nem csak verbális zaklatás volt, hanem szó szerint fizikai erőszak. Gyakorlatilag minden második nőt, a kislányokat és az öregeket is beleértve tettleg zaklattak szexuálisan. Szóval az a helyzet, hogy a muzulmán szélsőségesek által megszállt területek is valószínűleg biztonságosabbak a nők számára, mint Európa fővárosa, Brüsszel.

Kapcsolódó kép

Tekintve, hogy Brüsszelben az őslakosok már törpe kisebbségben vannak, kétféle oka lehet a nagyszámú zaklatásnak. Egyrészt Brüsszelben az uniós képviselők és a hivatalnoksereg lakik nagyobbrészt, másrészt pedig itt van Európa nagyvárosai közül a legnagyobb arányú muszlim bevándorló réteg. A kérdés csak az, hogy az uniós hivatalnokok zaklatják szexuálisan a nőket Brüsszelben, vagy a migránsok?

A kérdés persze költői, mindannyian tudjuk a választ. Soros és Juncker imádott és behívott muzulmán migránsai azok, akik az óvodás kislányoktól kezdve az élelmedett korú hölgyekig mindenkit zaklatnak, megerőszakolnak.

Kapcsolódó kép

Az már csak hab a tortán, hogy ha egy menekültet elgáncsolt egy tévériporter, akkor abból világbotrány lesz, ha kiderül, hogy Európa fővárosában a migránsok gyakorlatilag minden nőt szexuálisan zaklatnak, arról mindenki jogvédő, migránspátyolgató kretén hallgat. És persze a Junkcker is, Soros is, Merkel is, Schulz is, és a liberális média is.

Drábik

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Felháboritó.