Emberi masszák fognak áramlani mindenfelé, kontrollálatlanul, ellenőrizetlenül…Világszintű egyezmény legalizálja

Az EU tönkre tevői szerint a bevándoroltatás egy rendkívül pozitív globális jelenség… Lehet, hogy még idén megkötik a világ pusztulását jelentő egyezményt.

Az egész világot el fogja árasztani a tömeges bevándorlás?

Képtalálat a következőre: „refugees syria”

Emberi masszák fognak áramlani mindenfelé, kontrollálatlanul, ellenőrizetlenül, miközben senki sem tesz semmit ennek megállítására?

Sajnos igen, nagyon komolyan megvan rá az esély, hogy Európa mellett a világ többi részének is vége legyen.

A nyugati civilizáció a saját sírját ássa…

Az egész világra kiterjedő nemzetközi migrációs egyezmény megkötését javasolta António Guterres ENSZ-főtitkár. Guterres a bevándorlók gazdasági hozzájárulására hivatkozva csütörtökön azt indítványozta, hogy még az idén kössék meg az egyezményt.

Arról van szó, hogy szerintük a bevándorlás valójában egy rendkívül pozitív jelenség, melynek globális szinteken is mérhető a hatása.

Kapcsolódó kép

Szerintük a migráció élénkíti a gazdaságot, színesíti a kultúrát és csökkenti az egyenlőtlenségeket is.

Mindemellett fontos az is, hogy az egyes társadalmak között teremt kapcsolatot…

Valójában azonban feltehetően a globális tőkepiac és a multivállalatok erőltetik a tömeges bevándoroltatást az olcsó munkaerő miatt.

Csak azt “felejtik el” hogy a bevándorlók 70%-a egyáltalán nem akar dolgozni…

Kapcsolódó kép

Sokan attól tartanak, hogy a megállapodás rögzíti azokat a nemzetközi alapelveket, amelyeket tiszteletben kell tartani a menekültekkel és bevándorlókkal szembeni eljárást illetően, beleértve az ideiglenes elhelyezésükre, illetve hazatérésük támogatására vonatkozó szabályokat is.

Vagyis ezzel a világszintű egyezménnyel lesz legalizálva a bevándoroltatás, onnantól kezdve pedig jogilag gyakorlatilag senki sem szólalhat fel a bevándorlási folyamatok ellen.

$ Masterboy.2

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.