Nem volt nála elakadásjelző háromszög – a rendőrök nem bírták ki nevetés nélkül

A németországi Magdeburgban egy sofőr nagy figyelmet vívott ki az alábbi megoldással. Miután megállt az autópályán, észrevette, hogy nincs nála elakadásjelző háromszög.

Ea háromszög

Mivel a többi autós nagy sebességgel száguld, valamit tennie kellett azért, hogy elkerülje a veszélyt. Bravúros megoldást választott: Átkutatta az autót, és végül egy nagy tálat és pár piros paprikát talált – ezt helyezte az útra.

Kapcsolódó kép

Amikor a rendőrség az autóhoz ért, rögtön észrevették, hogy valami nem stimmel, de amint meglátták a paprikákat, kitört belőlük a nevetés.

Szerintünk ez egy elképesztően kreatív megoldás volt, és megállta a helyét az adott helyzetben, hiszen a szükség törvényt bont. Egyetértesz?

$ Fekvenevető gif

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Kreativ.