A mókus minden nap kopogtatott az ajtón – 8 évvel később a család rájön, hogy mit akar mutatni nekik

Képtalálat a következőre: „Mókusfélék”

Az ember és az állatok között hihetetlenül közeli kapcsolat alakulhat ki. És nem csak olyan háziállatokról beszélek, mint a kutyák és a macskák. Néha még a vadon élő állatok is olyan közel állhatnak hozzánk emberekhez, mint a saját családjuk.

Miután Brantley Harrison és családja 2009-ben megmentett egy sérült mókust, szabadon engedték, és nem számítottak rá, hogy újra találkoznak vele.

De nyolc évvel később, a mókus, akit Bella-nak neveztek el, visszatér majdnem minden nap – amíg némi táplálékot kap enni, persze.

2009-ben egy vad mókust, Bella-t megtámadott egy bagoly és majdnem elpusztult. De szerencsére Brantley Harrison és családja bevitte a dél-karolinai házába, és meggyógyították.

A család úgy bánt Bella-val, mint egy családtaggal, és folyamatosan etették gyümölcsökkel és dióval. Bella velük maradt egészen 2010 tavaszáig, amikor teljesen felépült.

Képtalálat a következőre: „Mókusfélék”

Végül a Harrison család elbúcsúzott Bella-tól, és szabadon engedte. De tény, hogy Bella soha nem ment messzire. Valójában még mindig olyan gyakran látogatja a családot, amilyen gyakran csak tudja – bár nyolc év telt el azóta, hogy a család megmentette az életét.

Képtalálat a következőre: „Mókusfélék”

Bella a bejárati ajtónál ül, arra várva, hogy valaki észrevegye, hogy meglátogatott minket. Még az étkező ablakához is felugrott, hogy felfigyeljünk rá,” mondta Brantley a The Dodo-nak.

Képtalálat a következőre: „Mókusfélék”

A legcsodálatosabb dolog azonban, hogy nyolc évvel azután, hogy a Harrison család megmentette, Bella ismét visszatért segítségért, mert megsérült a lába, és kiderült, hogy terhes is. Szóval Bella egy hónapig a családdal maradt.

Más szóval, nem elég, hogy emlékezett arra, hogy ki az ő családja, de ráadásul úgy döntött, hogy visszajön, és megoszt velük egy újabb mérföldkövet.

Bella az általa ismert legbiztonságosabb helyen akarta megszülni a kicsiket.

“Lenyűgöző volt végignézni, ahogy a kisbaba, akit felneveltem, felneveli saját gyermekeit!” mondta Brantley Harrison.

Az állatok valóban elképesztőek, és ez a történet azt mutatja, milyen szoros kötődés lehet az emberek és az állatok között. Kérjük, oszd meg Bella történetét, hogy több ember tudhasson róla!

$_33

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Érdekes.