Na lássuk ki nem földlakó! Egy kutatás szerint, akinek ez a vércsoportja nem a Földről származik!

Egy kutatás váratlan eredménnyel zárult az emberi vércsoportok tekintetében.

Kiderült ugyanis, hogy az egyik vércsoport teljesen más mint a többi. Olyannyira nem hasonlít, hogy felvetődött a kutatókban, hogy talán a Földön kívülről származhat…

Ez pedig egyúttal azt is jelentheti, hogy rengeteg földönkívüli jár-kel közöttünk. Sőt, lehet, hogy számtalan ismerősöd, barátod, rokonod hordozza ezt a vércsoportot.

Foldonkivuli

Vagy akár te magad…

Mint ismeretes, az embereknek különböző vércsoportjaik vannak. A, B, AB, és 0, amely a sejtekben található fehérjékből származik.

A tudósok azonban az RH negatív vér felett a mai napig nem tudnak dűlőre jutni. Ugyanis senki sem tudja megfejteni, hogy hogyan létezhet egyáltalán. Ugyanis ha az evolúciót, és az emberi faj fejlődését vesszük alapul, semmi nem indokolja ennek a vércsoportnak a jelenlétét.

“Egyszerűen nem következik az biológiai törvényszerűségekből, hogy léteznie kell ilyennek!” – állítja több szakember.

Titokzatos módon az Európában élőknek van a legtöbb ilyen vércsoporttal rendelkező polgára, Ázsiában ez mindössze 1%, Amerikában pedig 3%.

Terhes nőkön végzett vizsgálatok alapján pedig megdöbbentő összefüggésekre jöttek rá a tudósok.

Az RH negatív vércsoporttal rendelkező nők sok esetben nem képesek kihordani az RH pozitív vércsoportú babájukat, és az esetek nagy százalékában – statisztikát tekintve – fordul elő az, hogy ezen nők szervezete egyszerűen megtámadja a magzatot, mintha valamiféle idegen létforma lenne, mely veszélyezteti őket.

Rendkívül érdekes összefüggések ezek, és valójában a kutatók egyelőre nem nagyon tudnak mit kezdeni ezzel a vércsoporttal.

Vagyis akiknek ilyen vércsoportjuk van, azoknak bátran kijelenthetjük, hogy egy különleges vér csörgedezik az ereikben.

Hogy valójában földönkívüliek lennének-e? Nos, ki tudja. A tudomány jelenlegi állása szerint bármi is az oka ezen vércsoport különlegességének, az akár jelentheti azt is, hogy a magyarázatért az űrbe kell tekintenünk a végtelen kozmoszba…

Gif 2

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Bulvár.