Szülinapi bulinak indult esküvő lett belőle…ez mindent visz

Nicole Rios a lupusz nevű autoimmun betegségben szenved, állapotán sokat rontanak a stresszhelyzetek.

Danny, a barátja szerette volna megkérni a kezét, és vágyott az esküvőre is – csakúgy, mint a lány –, de a fentebb említett okból igen furcsa módot kellett találnia a tálalásra.

Szülinap

A férfi úgy döntött, megkíméli barátnőjét az esküvőszervezés okozta nehézségektől és idegeskedéstől, az egész hercehurcától.

Mivel Nicole-nak december elején születésnapja volt, elvitte őt egy meglepetés-utazásra, többek között Disneylandbe, aztán amikor hazaértek, ott várta őket a házukban egy nagy társaság: a család és a barátok.

Maga Nicole mondta neki egyszer, hogy milyen jó lenne megviccelni az ismerőseiket azzal, hogy meghívják őket egy eljegyzési buliba, és ott derülne ki, hogy ez már maga az esküvő.

Nos, így a lány lett megviccelve.

Danny letérdelt előtte, a jelenlevők előtt megkérte a kezét, és amikor a lány igent mondott, jött a következő meglepetés: a férfi közölte, hogy – ha a lány beleegyezik – egyből ejtsék meg a szertartást is. Kiderült, hogy épp akad ott egy menyasszonyi ruha és egy karikagyűrű is.

A meghívott barátok is ekkor szembesültek vele, hogy valójában milyen eseményre invitálták őket.

Danny több mint 5 hónapig szervezte az eseményt. Nicole anyukája segített neki a menyasszonyi ruha kiválasztásában, de a biztonság kedvéért két méretet is beszereztek belőle (mármint a ruhából, nem az anyukából), és a mama fel is próbálta őket, lévén, hogy ugyanolyan magas, mint a lánya.

A férfi az öt hónap alatt egy titkos széfben tartott mindent, ami az esküvővel kapcsolatos, majd amikor az említett meglepetés útra elutazott barátnőjével, megkérte a lány szüleit, hogy mire hazaérnek, készítsék elő a házat és a kertet a lagzira.

Amikor megérkeztek, és Nicole meglátta a díszkivilágítást, azt gondolta, hogy a szülinapja miatt meglepetés bulit  szerveztek neki. Aztán két óra múlva már feleség volt.

Az hittem, amikor hazaértünk, hogy hamarosan pizsamában leszek. Nem gondoltam, hogy így alakul az este.

&$ok

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Kreativ.