Időutazó érkezett a jövőből, hogy figyelmeztessen minket!…Diliházba zárták!

Kapcsolódó kép

Az utcán kapcsolták le nyilvános pánikkeltés miatt a rendőrök azt a gyanúsan viselkedő férfit, aki hangosan hirdette a járókelőknek, hogy a jövőből jött és üzenetet hozott…

Időutazó
A wyoming-i Bryant Johnson az utcán sétálva próbálta meggyőzni az embereket, hogy ő egy időutazó, aki a 2048-ból érkezett, írta 24.hu. A férfi állítása szerint azért jött vissza 2017-be, hogy figyelmeztesse az emberiséget a közelgő veszélyre. Bár eredetileg 2018-ba akart utazni, de valami félrecsúszott utazás közben.

Képtalálat a következőre: „apocalypse city”

Johnson szerint a Földet hamarosan ellepik majd a földönkívüliek, ugyanis egy hatalmas idegen invázió közeleg.

“Az idegenek jövőre már itt lesznek, el kell hagynunk a Földet, amilyen gyorsan csak lehet.”
– mondta az időutazó Johnson, akit zárka helyett inkább kórházba vittek, ahol azonban nem akart sem az orvosokkal, sem a nővérekkel tárgyalni, csak az Egyesült Államok elnökével lett volna hajlandó beszélni. A kíváncsi rendőrök végül kiszedték belőle a titkát. A férfi azt állította, hogy az űrlények megtöltötték a testét alkohollal, így volt képes az időutazásra.

Kapcsolódó kép

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.